Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Vox fitxa l’exdiputada de Cs i del PP Carina Mejías com a número dos per Barcelona

L’exdirigent de Cs acompanyarà Juan José Aizcorbe a la llista del partit d'extrema dreta

|

- Publicitat -

Vox ha anunciat que Juan José Aizcorbe serà el cap de llista per Barcelona a les eleccions espanyoles del 23 de juliol. Va ser el número dos de la llista que el 2019 encapçalava Ignacio Garriga i que va obtenir, justament, dos diputats per Barcelona al Congrés.

En aquesta ocasió, però, qui acompanyarà Aizcorbe és l’exdiputada del PP i de Cs al Parlament Carina Mejías, que ocuparà el segon lloc de la llista per la circumscripció de Barcelona. Mejías també va ser regidora a l’Ajuntament de Barcelona per la formació taronja. La tercera posició serà per al regidor de Sitges José Antonio Gilabert.

Publicitat

Vox també ha confirmat els caps de llista per a la resta de demarcacions catalanes: l’actual diputat al Parlament Sergio Macián serà el candidat per Tarragona, Ignasi Mulleras ho serà per Girona i a Lleida encapçalarà la llista Eduardo Pallerola. A banda dels caps de llista, el segon i tercer lloc de la llista tarragonina els ocuparan Jaime Duque i Josefa Aguirre, a Girona ho faran Francisco Javier Domínguez i Sergi Fabri i a Lleida la segona posició serà per a Enric Plana, mentre que Alejandra Roig ocuparà el tercer lloc.

Et pot interessar  Carrizosa acusa de "sectaris" els moviments estudiantils mentre assisteix a un debat dels espanyolistes 'S'ha Acabat' amb Vox i el PP
Publicitat

Opinió

Minut a Minut