Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Vox fa propaganda al Temps de Flors, tot i prohibir-los-ho

|

- Publicitat -

El Temps de Flors a Girona va estrenar-se dissabte amb gust amarg. Vox, entusodit va establir una carpa al pont de Fusta a Girona, des de primera hora del matí per fer propaganda: Repartien ventalls oficials de Vox fent referència al Temps de Flors, creant, així una tensió en les festes de primavera gironines.

Davant del panorama, els gironins s’han manifestat i van cridar “Fora feixistes”!. Al cap de poques hores han aparegut dos policies secrets juntament amb dos Mossos d’Esquadra per tractar “relaxar” la situació.

Publicitat

Tot i les crítiques han muntat la carpa, això ha creat molta polèmica a les xarxes socials, on Girona demanava explicacions a la seva alcaldessa per haver donat l’autorització per instal·lar la carpa del partit.

La resposta de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, no ha trigat a arribar-hi. A través del seu compte de Twitter Madrenas ha lamentat que algunes persones de Girona s’hagin trobat al matí amb la carpa de Vox a un dels carrers principals de la ciutat. L’alcaldessa ha assegurat que l’Ajuntament els havia denegat el permís, i per això, finalment, s’ha retirat la carpa i han iniciat un expedient sancionador.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha va fer una piulada lamentant que algunes persones de Girona s’hagin trobat al matí amb la carpa de Vox a un dels carrers principals de la ciutat. L’alcaldessa ha assegurat que l’Ajuntament els havia denegat el permís, i per això, finalment, s’ha retirat la carpa acompanyat d’un expedient sancionador.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut