Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Vox difon un mapa d’Espanya incloent-hi Portugal

|

- Publicitat -

Santiago Abascal ha fet una crida a manifestar-se el pròxim 12 de gener en molts ajuntaments de tota Espanya “per un Govern que respecti la Constitució i la sobirania” i en protesta pel que consideren una “traïció” del socialista Pedro Sánchez després del seu acord amb ERC per poder ser investit president del Govern.

El text de l’anunci està acompanyat per l’anunci de la cita, però a la imatge que han fet servir de logotip, que representa el territori espanyol, també hi han inclòs Portugal. I no només això, sinó que han obviat incloure-hi les Balears, Canàries, Ceuta i Melilla. Aquest fet ha produït que durant molta estona “Portugal” fos trending topic a Twitter.

Publicitat

El més curiós és que probablement no és un error, sinó que la formació d’ultradreta hagi afegit Portugal per algun motiu. I és que la mateixa Televisó de Portugal, RTP, ha explicat en un informatiu, que el 1936 la Falange espanyola, juntament amb Franco, van voler conquerir el país per annexar-lo a Espanya, gràcies a l’ajuda de l’Alemanya nazi, però els alemanys no van voler col·laborar en una altra guerra quan estaven a punt d’atacar regions soviètiques.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut