Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Vox demostra la seva baxúrria de troglodita i fa un cartell homòfob contra l’oficialitat de l’asturià

|

- Publicitat -

El partit d’ultradreta, amb reminiscències nostàlgiques amb el règim preconstitucional, torna a demostrar la baixa estofa que els caracteritza, amb un cartell publicitari en contra l’asturià.

El partit verd ha unit la pitjor homofòbia amb el seu odi a la llengua asturiana i demostren que el seu odi no té límits. El disseny del cartell inclou una imatge d’Adrian Pumares, secretari general i portaveu de Foro Asturias, fent-se un petó a la boca amb Adrian Barbón, actual president del principat d’Astúries. El text remata l’acre regust caspós del cartell: “Los Adrianes te quieren meter la Llingua”.

Publicitat

D’aquesta manera, Vox pretén oposar-se a l’acord entre les formacions parlamentàries al govern asturià que assegurarien l’oficialitat de la llengua asturiana. Pumares ha condemnat el cartell “perquè assenyala a polítics i té un evident tuf homòfob”.

La periodista Pilar Rahola, també ha criticat, sense embuts, el partit verd: “Fàstic de gentussa que odia les llengües i les identitats, depredadors de cultures, enemics de pobles”.

Altres usuaris de Twitter també han ironitzat i, des del sarcasme, han lloat la campanya perquè gràcies al cartell de “los Adrianes” els infants asturians descobriran que “dos homes es poden posar la llingua, una cosa que es volia censurar a les escoles implantant un pin parental”.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut