Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Vox ataca els nous pressupostos de la Generalitat dient que volen “garantir el nivell de vida” dels independentistes

|

- Publicitat -

Vox rebutja els pressupostos de la Generalitat que previsiblement s’aprovaran aquest divendres al Parlament en considerar que pretenen “garantir el nivell de vida” dels independentistes i no fan front a la pandèmia de coronavirus. En un comunicat, el diputat de la formació al Congrés Ignacio Garriga –Vox no té representació a la cambra catalana– ha acusat la Generalitat de voler crear “un govern paral·lel a la nació espanyola” i destinar partides a “despeses supèrflues com apujar el sou als expresidents o finançar TV3, ignorant les necessitats bàsiques.

El partit de Santiago Abascal assegura que el Govern no ha renunciat a la “propaganda separatista” ni ha derivat recursos a fer front a la situació provocada pel covid-19, però “sí que destinaran tot el que tinguin a les seves mans per garantir-se el nivell de vida que han obtingut sembrant odi i divisió”. “Són uns pressupostos encaminats a donar suport només a una part de la ciutadania”, ha lamentat Garriga, que ha vaticinat que els comptes del 2020 “l’únic que faran és empitjorar la situació”.

Publicitat

El diputat ha criticat que el pacte pressupostari entre el Govern i els comuns, “separatistes i comunistes”, incrementa l’IRPF als trams més alts, apuja impostos com el de patrimonis i en crea de nous. “S’ha de gastar menys i millor”, ha assegurat Garriga, que ha proposat que s’aprovin mesures pel retorn de les empreses que van canviar de seu social la tardor del 2017, promoure la construcció d’habitatge a Catalunya, potenciar la natalitat, augmentar la despesa sanitària, dotar de més recursos l’ensenyament concertat i donar resposta a les persones pendents d’una valoració per dependència.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut