Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Vox aprofita la gimcana sexual de Vilassar per generar més rebombori denunciant l’ex regidora de Joventut

|

- Publicitat -

Vox ha presentat una denúncia a la Fiscalia contra l’ex regidora de Joventut de Vilassar de Mar (Maresme), Montse Gual, a qui considera responsable de la gimcana amb proves de caire sexual celebrada el 22 de juliol amb participants d’entre 12 i 30 anys. La formació ultradretana recorda que algunes proves instaven els participants a posar preservatius a un plàtan, untar-lo i llepar-lo; o altres requerien imitar postures del ‘Kamasutra’. El partit recorda que les famílies no n’eren coneixedores i considera que Gual hauria comès delictes contra la llibertat i intimitat sexual de menors. També l’acusa de revelació de secrets perquè es van difondre imatges dels participants a través de les xarxes socials de la Regidoria.

“Serem garants dels drets i la infància dels nostres fills davant dels separatistes i d’uns esquerra que està disposada a arrasar amb tot”, ha defensat el president de VOX al Parlament, Ignacio Garriga, que ha assegurat que el partit “traurà l’adoctrinament sexual dels col·legis, les festes populars i els centres de joves”.

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut