Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Vox anuncia que portarà les amenaces de mort a Iglesias i Marlaska als jutjats perquè s’investiguin

|

- Publicitat -

Les amenaces de mort al líder de Podemos, Pablo Iglesias; el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la directora de la Guàrdia Civil, aixequen molta més polseguera que quan les reben dirigents independentistes com Carles Puigdemont. De fet, estan centrant la campanya electoral madrilenya. El fet que la cap de llista de Vox les hagi posat en dubte ja ha marcat el debat de la Cadena SER, del qual ha marxat Pablo Iglesias i ha acabat de manera abrupta.

Ara Vox insisteix a posar en dubte la veracitat d’aquestes amenaces i ha anunciat via Twitter que denunciarà les “suposades amenaces” per personar-se “com a acusació popular”. “Volem que la investigació policial i judicial determini qui són els autors d’aquestes cartes”, sostenen.

Publicitat

Així mateix La Sexta ha decidit cancel·lar el debat electoral que tenia previst retransmetre el dilluns 26 de juliol arran de l’advertència de Pablo Iglesias que no compartirà cap espai amb Vox mentre no condemni les amenaces de mort que ha rebut juntament amb el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la directora de la Guàrdia Civil, María Gamez.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut