Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Vox acaba l’any amb el circ obert i demana subvencions a Madrid per una fundació antiavortista

|

- Publicitat -

Vox acomiada l’any amb un numeret més a Madrid. Els d’extrema dreta de l’Assemblea de Madrid han presentat una iniciativa per tal de demanar als seus socis del PP que tornin a activar les ajudes per la Fundación Madrina, és a dir, una fundació feixista i ultracatòlia en contra de l’avortament. El més curiós és que el mateix grup d’ultradreta va rebutjar els pressupostos que es van acabar aprovant gràcies a exmembres de Más Madrid que acaben de completar el grup mixt.

Segon el diari El Plural, l’exigència de Vox per aquesta fundació també té xifra, i són ni més ni menys que 200.000 euros que anteriorment donava l’Ajuntament de Madrid, i ara la demanen directament al govern de la Comunitat. Com si fos un acudit, el comunicat de Vox acaba dient que el seu partit “sempre farà costat als més vulnerables”. D’altra banda, el popular Martínez-Almeida ha recordat que la “imposició de Vox” va ser proposada pel mateix Javier Ortega Smith, i aclareix que s’obriran ajudes per totes les entitats de protecció a la maternitat.

Publicitat

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut