Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Villarejo i Cospedal parlen d’un “pen drive” de la trama Gürtel i l’excomissari assegura que l’ha “intentat trencar”

El digital 'Moncloa' filtra nous àudios d'una trobada entre l'excomissari, l'exsecretària general i la seva parella

|

- Publicitat -

Nous àudios de la trobada de l’exsecretària del PP, Maria Dolores de Cospedal i l’excomissari, José Manuel Villarejo, en la trobada del 2009 a la seu de Gènova. Villarejo li parla d’un ‘pen drive’ de la Gürtel alhora que Cospedal afegeix que “hi ha de tot” -referint-se a informació delicada- però l’excomissari li recalca que han fet tot el possible per trencar-lo. En la mateixa reunió, on també hi era el marit de Cospedal, la parella li encarrega “feines” al que és a la presó des de fa un any.

Després que aquest dimarts sortís a la llum la fins ara secreta reunió, el digital ‘moncloa.com’ ha publicat nous enregistraments. En aquests, s’aprecia com la dretana Cospedal demana al que era aleshores agent adscrit a la Comissaria General de la Policia Judicial per assumptes relacionats amb la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals (UDEF), com per exemple per Bárcenas o la trama Gürtel en general, quan feia poc que s’havia començat a destapar.

Publicitat

El famós pen drive que, segons el digital, els investigadors van interceptar a José Luis Izquiero -comptable de Francisco Correa- es va acabar convertint en un element clau per la investigació de la trama corrupta. Cospedal va assegurar que “hi havia de tot” i l’excomissari va admetre “hi ha molta cosa” però, va seguir, “hem fet tot el possible per trencar el pen drive”.

A la reunió també hi havia el marit de Cospedal, l’empresari Ignacio López del Hierro. La parella va encarregar ‘”feines” a Villarejo i li van assegurar que ja li pagarien “els gastos”.

Et pot interessar  Gènova manté la incògnita sobre la candidatura popular del 12-M i aposta per escoltar l'opinió del PPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut