Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Vilalta posa més llenya al foc a la guerra independentista: “Rufián no ha de comparèixer al Parlament”

|

- Publicitat -

La secretària general adjunta d’ERC i portaveu del partit, Marta Vilalta, ha rebutjat la proposta de JxCat perquè el diputat republicà al Congrés Gabriel Rufián comparegui en comissió al Parlament. JxCat va anunciar que demanaria la compareixença de Rufián després que donés veracitat a suposats contactes del cap de l’oficina de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Josep Maria Alay, amb el govern rus. El cap de files d’ERC a Madrid va acusar l’entorn de Puigdemont de comportar-se com “senyorets pensant que eren James Bond”, la qual cosa va generar una airada protesta de JxCat. En una roda de premsa aquest dilluns, Vilalta ha assegurat que Rufián “no ha de venir a donar cap explicació al Parlament de Catalunya”.

Vilalta ha posat el focus en les relacions del sobiranisme català amb potències estrangeres i ha advertit que “no fa cap bé a l’independentisme cap flirtreig amb Rússia”. Per a la dirigent republicana, les aliances internacionals s’han de fer “en base a uns principis fonamentals” com el respecte als Drets Humans.

Et pot interessar  Bolaños nega que es parli de referèndum amb ERC: "Estem en campanya, escoltarem moltes coses, algunes que no són certes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut