Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Vilalta avisa que “si la taula de negociació no avança, la lesgislatura s’haurà acabat”

|

- Publicitat -

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha avisat que “si la mesa de negociació no avança, o si s’encalla, la legislatura s’haurà acabat” i ha assegurat que no han anat a la mesa de diàleg amb el Gobierno a perdre el temps.

En una entrevista al programa ‘Faqs‘ de Tv3, Vilalta ha afirmat que “el principal compromís per facilitar la investidura va ser aconseguir aquesta mesa de negociació”.

Publicitat

“L’enteníem fonamental per poder posar les bases, per parlar per resoldre el conflicte polític”, ha defensat la portaveu republicana, que ha sostingut que la seva formació és escèptica, al ser preguntada per les crítiques a la taula aquest dissabte de la consellera exiliada, Clara Ponsatí.

Ha dit que volen aprofitar aquesta oportunitat: “Creiem que és la nostra responsabilitat. Ara que els tenim asseguts en aquesta mesa, utilitzem-la per resoldre el conflicte”, ha insistit Vilalta.

“Ja sabem com se les gasta el Gobierno de l’Estat, o aquests compromisos que arriben però després no es compleixen”, ha criticat Vilalta, que ha insistit que no han anat a la taula de diàleg perquè els prenguin el pèl.

Et pot interessar  Aragonès retreu a Puigdemont que "més enllà de tornar" no ha dit què faria els pròxims quatre anys
Publicitat

Opinió

Minut a Minut