Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Vilalta assegura que els últims documents intercanviats amb la CUP són “útils, ambiciosos i fan passos endavant”

|

- Publicitat -

La secretària general adjunta d’ERC i portaveu del partit al Parlament, Marta Vilalta, ha assegurat que els últims documents intercanviats amb la CUP sobre els pressupostos són “ambiciosos, útils i fan passos endavant”.

Ho ha dit en una roda de premsa aquest divendres, en la qual ha reiterat que un acord amb els anticapitalistes per tirar endavant la tramitació dels comptes al Parlament és “el més coherent”.

Publicitat

En aquesta línia ha assegurat que el Govern ha estat negociant “intensament” amb la CUP per tal d’evitar un “bloqueig”. Així mateix, la portaveu d’ERC ha emplaçat els anticapitalistes a seguir negociant. “Hem d’aprofitar l’oportunitat d’aquesta legislatura, en la mateixa direcció que es va marcar en la investidura”, ha subratllat.

Vilalta ha fet aquestes declaracions amb ànim tranquil·litzador per donar a entendre que és possible que ERC i els anticapitalistes estiguin a prop d’una entesa. No obstant això, la portaveu d’ERC ha reconegut que “segueixen negociant intensament amb la CUP” i planteja dubtes sobre la situació actual de les negociacions.

Et pot interessar  Turull avisa al PSOE que l'amnistia "no soluciona el conflicte polític": "Ara anem a per l'autodeterminació"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut