Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Vilagrà rep Turull a Palau: “Mai no podrem agrair el que va fer”

|

- Publicitat -

No hauria de ser notícia que els consellers actuals rebessin els que varen ser-ho quan el 155 els fa fer fora i més ara que, passats uns llarguíssims anys a la presó tornen a ser lliures. La continuïtat dels actuals membres de l’executiu català amb aquell govern del president Puigdemont hauria de ser absoluta, si més no des del punt de vista institucional. Tot i això és molt de saludar que la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i l’equip del departament hagin rebut aquest divendres al Palau de la Generalitat l’exconseller Jordi Turull.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, amb l’exconseller Jordi Turull, a Palau el 10 de setembre de 2021 (Horitzontal)

Vilagrà s’ha mostrat “emocionada i contenta” pel fet que Turull tornés a Palau, seu del departament que va encapçalar el 2017: “Mai no podrem agrair el que va fer”. Per la seva banda, Turull ha donat les gràcies per “l’escalf i el suport rebut” durant aquests mesos, i ha agraït als treballadors “haver mantingut la dignitat de la institució sobretot quan va estar controlada políticament per les grapes de l’Estat”. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha saludat Turull, que a continuació ha mantingut una reunió de treball amb la consellera Vilagrà.

Et pot interessar  VIDEO | Turull alerta sobre les propostes de finançament d'Illa: "De bones intencions, l'infern n'està empedrat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut