Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Vilagrà: “Junts ha de decidir què vol ser quan sigui gran”

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha assegurat, en una entrevista a TV3, que no es planteja que Junts decideixi marxar de l’executiu arran de la destitució. “No ens plantegem aquest escenari, ara hem de recuperar les confiances; Junts ha treballat bé al Govern”, ha dit, i ha afegit que per ella “la coalició és vigent”. De totes maneres, la consellera de la Presidència ha remarcat que al Govern “hi ha de ser qui tingui ganes de treballar”. D’altra banda, en una entrevista a Rac1, la consellera ha carregat contra Junts, manifestant que no poden ser “oposició i govern”: “Junts ha de decidir què vol ser quan sigui gran”.

En aquest sentit, Vilagrà, reitera que a hores d’ara la pilota es troba al terrat del soci de govern i afirma que la decisió l’ha de prendre Junts”. Així mateix, declara que la voluntat tant d’ERC com el president Aragonès volen recuperar les confiances amb “generositat i amb positivitat” i assegura que per aconseguir la independència és necessari “molta cohesió del govern i institucions fortes”.

Publicitat

Vilagrà ha descartat que hi hagi una convocatòria d’eleccions anticipades després de la crisi oberta al Govern per la destitució del fins ara vicepresident i conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró. La consellera de Presidència ha criticat que Junts plantegés una qüestió de confiança “amb nocturnitat i traïdora” i els ha dit que “no és acceptable” fer la proposta “per sorpresa”. Segons ha remarcat, amb la iniciativa només es pretenia “el desgast” d’Aragonès i ha subratllat que Junts “ha de decidir si vol ser Govern o oposició” perquè “no es pot ser a missa i repicar”.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut