Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Vilagrà eleva el to i compara Junts amb Vox per utilitzar un “llenguatge populista”

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha reaccionat a les declaracions de Laura Borràs —en què qüestionava la legitimitat del nou Govern d’ERC— comparant Junts amb Vox. “És bastant un llenguatge populista fer servir aquests termes. Vox ho fa servir habitualment al Congrés”, ha afirmat en una entrevista a ‘Rac 1’.

Vilagrà ha defensat que això “no és el que toca ara” i ha afegit que toca tranquil·litat i “governar amb serenitat”. La consellera ha defensat que el Govern és “republicà i independentista” i que hi ha el compromís “absolut” de totes les persones d’aconseguir l’autodeterminació i l’amnistia. “Tots remem cap al mateix sentit”, ha afegit.

Publicitat

Polítiques digitals, en mans de Presidència

Pel que fa a la reestructuració d’alguns àmbits del Govern, Vilagrà ha explicat que les polítiques digitals, fins ara en mans de Jordi Puigneró des de la vicepresidència, passaran al departament de la Presidència. D’aquesta manera, segons ha dit, estaran “més a prop” del president de la Generalitat.

En relació amb els secretaris generals i directors generals dels departaments fins ara ocupats per Junts, Vilagrà ha afirmat que “segur que hi haurà alguna persona, algun directiu, que estarà en bona predisposició de continuar”.

Els pressupostos de Giró

Pel que fa als pressupostos, la consellera ha assegurat que els que es presentin “beuran d’una forma molt àmplia” dels que hi ha sobre la taula del conseller Jaume Giró. I ha afegit que la nova consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, “revisarà el que calgui”.

Et pot interessar  El finançament singular d'ERC, la cancel·lació del deute de Junts i l'aposta de PSC i comuns per desplegar l'Estatut
Publicitat

Opinió

Minut a Minut