Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Vilagrà avança que es renovarà el Comitè Assessor d’Ètica Pública amb persones independents

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha avançat que pròximament es renovarà el Comitè Assessor d’Ètica Pública amb persones independents. Així ho ha dit en el marc d’una pregunta de Vox a la sessió de control del ple del Parlament. Segons la consellera, es podran formular queixes o alertes a través de “bústies ètiques” tal com diu la directiva europea.

“Si us plau, deixin d’assenyalar erròniament servidors públics i d’embolicar la troca amb antipolítica”, ha afegit dirigint-se al portaveu de Vox, Joan Garriga. L’ultradretà ha fet palès l’odi de la formació cap a Catalunya i ha parlat d’una “corrupció institucional generalitzada”, posant d’exemple que el Parlament defensi l’acta de Pau Juvillà (CUP) tot i la inhabilitació i que el Govern “desobeeixi” sentències sobre el castellà a l’escola.

Publicitat

El Comitè Assessor d’Ètica Pública es va crear el 2016 i té com a objectiu respondre consultes, rebre queixes sobre conducta ètica i fer recomanacions, així com donar directrius en cas d’incoació de procediments sancionadors.

Et pot interessar  VIDEO | Vilagrà avisa que el finançament és un compromís de Sánchez: "Si no compleix, que no esperi un xec en blanc"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut