Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Viladecans surt del carrer un any després de l’empresonament de Tamara Carrasco i la fugida a l’exili d’Adrià Carrasco

Mig miler de persones han participat aquest vespre a Viladecans en una manifestació de solidaritat amb Tamara Carrasco i Adrià Carrasco, els dos activistes dels CDR que avui fa just […]

Avatar
Agències 10/04/2019
Imatge de Tamara Carrasco i la mare d'Adrià Carrasco a la capçalera de la manifestació aquest 10 d'abril de 2019. (Horitzontal)

Mig miler de persones han participat aquest vespre a Viladecans en una manifestació de solidaritat amb Tamara Carrasco i Adrià Carrasco, els dos activistes dels CDR que avui fa just un any van ser acusats de sedició, rebel·lió i terrorisme. Els participants, entre ells la mateixa Tamara i els pares de l’Ari, que han recorregut en marxa lenta la distància que separa el Pla dels Màrtirs del Setge de 1714 i la plaça d’Europa, han reclamat sota el lema ‘Tamara i Adri, llibertat’ la fi de la persecució judicial dels dos activistes. I és que un any desprès, Tamara Carrasco, que va estar empresonada dos dies a Madrid, continua confinada al seu municipi, Viladecans, per ordre de l’Audiència Nacional, i Adrià Carrasco viu exiliat a Brussel·les, on va poder fugir quan la Guàrdia Civil el va anar a detenir a casa seva.

La manifestació, que ha comptat amb l’assistència de Roger Español, Elisenda Paluzie, entre d’altres, ha estat promoguda pel col·lectiu que dóna suport a Tamara Carrasco, que ha estat protagonista en diverses manifestacions com la de Madrid el passat 16 de març, amb el suport del col·lectiu ‘Adri, et Volem a Casa’, molt actiu a Esplugues de Llobregat.