Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Vila-real torna a la prehistòria feixista obligant a posar banderes espanyoles a les escoles

|

- Publicitat -

Vila-real ha aprovat penjar la bandera espanyola a totes les escoles. El seu ajuntament ha aprovat una moció presentada per l’extrema dreta de Vox, i que ha rebut el suport del PP i Ciudadanos. El més sorprenent, o no, és que els partits “més progressistes” del Gobierno també hi han donat suport. Així, el PSOE i els comuns hi han votat a favor, mentre que els únics que hi han votat en contra ha estat Compromís.

D’aquesta manera, el consistori requereix a tots els centres educatius públics que llueixin la bandera espanyola al seu exterior de manera permanent. A més, segons el text, la bandera s’haurà de destacar “en un lloc visible i d’honor”, i cap de les altres banderes del municipi podran ser més grans de mida que l’espanyola. Però això només és el començament, ja que el ple també ha aprovat aconsellar els centres privats o concertats perquè facin el mateix.

Publicitat

Et pot interessar  El Govern creu que la Moncloa actua per "interessos electorals" en portar al TC la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut