Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeos] Villarejo confirma que els atemptats del 17-A es podrien haver evitat: “Jo vaig avisar, però no em van fer cas”

|

- Publicitat -

L’excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo ha protagonitzat unes greus declaracions que evidencien novament la podridura de l’Estat espanyol. A més de detallar les brutes accions de l’Estat espanyol contra l’independentisme, ha aprofitat l’entrevista a TV3 per confirmar que els atemptats del 17-A es podrien haver evitat i que l’imam de Ripoll era “un agent del CNI” que treballava “a sou” d’aquest servei d’intel·ligència.

Així mateix, ha afegit que “jugava a 20 bandes”, i que també treballava “amb els marroquins i amb el fonamentalisme”. L’excomissari ha assegurat que el 2015 ja va avisar, i que després de l’atemptat es va adreçar a la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal: “Li dic que ja vaig avisar de l’atemptat i que no em van fer cas”.

Publicitat

Segons Villarejo, el que es pretenia era “crear un ambient per després detenir a la resta”, i que si l’imam de Ripoll no hagués mort en l’explosió d’Alcanar, “els atemptats no haurien passat”. Però després de la seva mort, “la resta se segueix creient la consigna de l’imam i munten els atemptats”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut