Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO | Una Gabriel optimista després de declarar al Supremo: “Els principis continuen intactes”

|

- Publicitat -

L’exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, ha declarat aquest dimecres al matí al Tribunal Supremo. Un cop acabada la seva compareixença davant del jutge Pablo LLarena, Gabriel s’ha mostrat optimista tot i que amb el seu to característic reivindicatiu i de protesta; però alhora emocionada.

D’una banda, Gabriel ha denunciat que mai s’hauria d’haver produït “aquesta repressió i judicialització”, la qual ha qualificat amb “dolor”. Tot i haver tornat de l’exili, Gabriel ha volgut remarcar que “els principis continuen intactes, com no pot ser d’una altra manera”.

Publicitat

D’altra banda, confia que la seva causa quedi arxivada o bé, s’enviï a Barcelona. A més, ha expressat que en la declaració indagatòria s’ha centrat “exclusivament” si el Tribunal Constitucional (TC) l’havia requerit directament en relació amb la seva activitat parlamentària.

Tot plegat ho ha assegurat a les portes dels Suprems, en una atenció als mitjans en la qual no ha acceptat preguntes.

La rebuda al Supremo

L’arribada de Gabriel al Suprem ha estat protagonitzada per una representació de partits i entitats independentistes. Entre els dirigents s’hi ha pogut distingir cares conegudes com Carles Riera, Eulàlia Reguant, Oriol Junqueras, Gabriel Rufián, Josep Rius, Jon Iñarritu i Xavier Antich.

Et pot interessar  El Constitucional treu les urpes contra la ILP per declarar la independència aprovada al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut