Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Una exdiputada de Cs opina sobre la immersió lingüística i s’emporta un clatellot

|

- Publicitat -

Laura Grau, comunicadora i mestre, ha defensat la necessitat d’una immersió lingüística total al programa FAQS de TV3. “No és només parlar català quan estàs fent classe. És parlar a classe, al passadís, quan et pregunten els alumnes no canviar-lo, amb els pares, entre els mestres…”, exposa Grau a un clip del programa que circula per les xarxes socials.

Sonia Sierra, exdiputada de Ciudadanos i Doctora en Filología Española ha comentat el fragment, però se li ha girat la truita, perquè no ha entès l’explicació de Grau. “Li sembla un problema que a la majoria dels catalans no ens sembli un problema que en els col·legis només es parli en català. I es queda tan ampla”, ha publicat l’antiga membre de Cs al seu compte de Twitter.

Publicitat

Davant el ridícul intent de refutar-la, l’opinadora de FAQS ha respost, categòrica: “Va tan sobrada de competència lingüística en català que no m’ha ni traduït bé. Entendries el que dic si els teus mestres t’haguessin parlat sempre en català, Sonia!”.

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut