Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Un regidor dels comuns a Saragossa deixa anar “carapolla” enmig d’una intervenció a l’Ajuntament

|

- Publicitat -

La baixesa de la política espanyola no entén de dretes ni d’esquerres quan es tracta de les maneres, i molts consistoris d’arreu d’Espanya continuen semblant un circ amb la manera d’expressar-se dels seus regidors. Aquest cop, el regidor dels comuns de l’Ajuntament de Saragossa, Alberto Cubero, se li va escapar l’expressió “carapolla” en referència a l’alcalde de Madrid José Luis Martínez-Almeida i les seves declaracions sobre el tenista Djokovic.

“Perdó, anava a dir carapolla“, va deixar anar enmig del consistori quan la presidenta de la comissió d’Hisenda es va quedar sorpresa. El regidor va demanar disculpes al mateix moment, però traient importància a un comportament intolerable sigui quin sigui el partit. “Ho diré fora d’aquí, però no li diré aquí”, va concloure. De moment, no s’ha parlat ni de dimissió, ni ningú del partit ha sortit a dir res sobre la baixesa d’un dels seus representants.

Publicitat

Et pot interessar  Albiach insisteix que els vots dels comuns "no serviran per fer de Catalunya el casino més gran d'Europa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut