Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

[Vídeo] Un regidor dels comuns a Saragossa deixa anar “carapolla” enmig d’una intervenció a l’Ajuntament

Alberto Cubero es va referir d’aquesta manera a l’alcalde de Madrid, i va pifiar-la encara més en un intent de disculpa: “Li diré fora d’aquí, però no aquí”

Redacció 19/01/2022

La baixesa de la política espanyola no entén de dretes ni d’esquerres quan es tracta de les maneres, i molts consistoris d’arreu d’Espanya continuen semblant un circ amb la manera d’expressar-se dels seus regidors. Aquest cop, el regidor dels comuns de l’Ajuntament de Saragossa, Alberto Cubero, se li va escapar l’expressió “carapolla” en referència a l’alcalde de Madrid José Luis Martínez-Almeida i les seves declaracions sobre el tenista Djokovic.

“Perdó, anava a dir carapolla“, va deixar anar enmig del consistori quan la presidenta de la comissió d’Hisenda es va quedar sorpresa. El regidor va demanar disculpes al mateix moment, però traient importància a un comportament intolerable sigui quin sigui el partit. “Ho diré fora d’aquí, però no li diré aquí”, va concloure. De moment, no s’ha parlat ni de dimissió, ni ningú del partit ha sortit a dir res sobre la baixesa d’un dels seus representants.