Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Un portaveu de Vox es retrata: Les dones tenen “quasi” el mateix valor que els homes

|

- Publicitat -

Vox no pot contenir la seva ideologia masclista ni un dia a l’any. El 25N, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, és habitual que els partits democràtics organitzin actes per condemnar el masclisme i totes les formes de violència vigents a la societat patriarcal.

Els de Santiago Abascal, però, van per lliure i s’han dedicat a vetar una declaració institucional al Congreso de condemna a la violència. Així mateix, també s’han negat a signar un acord per actualitzar el Pacte d’Estat, que té el fi de prevenir-la i erradicar-la.

Publicitat

Per si no n’hi hagués prou amb tots aquests indicadors, la formació feixista nega el masclisme del seu grup al mateix temps que defensa la inferioritat de les dones. El protagonista aquest cop ha estat el portaveu de Vox a Móstoles, Israel Díaz López, que sense empegueir-se ni retractar-se ha afirmat: “Nosaltres no odiem a les dones, en el nostre partit n’hi ha moltes de gran valor “quasi” tant com la dels homes”. Els que neguen la violència de gènere es treuen la careta ells mateixos.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut