Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Un policia demana la documentació a un manifestant amb una bandera republicana durant l’arribada dels reis a Sòria

|

- Publicitat -

Ni tan sols a les comunitats més monàrquiques, els reis se salven d’escoltar protestes de ciutadans republicans que refusen les visites dels monarques després de la pandèmia del coronavirus. Aquest dimecres, Felipe VI i Letizia van visitar la ciutat de Sòria, i durant la seva arribada, un manifestant es preparava per lluir la bandera republicana davant dels nassos dels reis en senyal de protesta. Un acte que va quedar frustrat per un policia espanyol defensor de la monarquia, que va demanar la documentació al manifestant i el va distreure fins que els reis ja havien passejat el tram on estaven situats, i per tant, el va privar d’ensenyar la bandera republicana.

Però no tot va ser frustració: un usuari de la xarxa ha compartit un altre vídeo on s’escolta l’himne republicà de Riego tocat amb gaites mentre els reis saludaven alguns dels seus seguidors. Per tant, van haver d’escoltar aquest icònic himne durant la seva arribada. Pel que fa al manifestant de la bandera, ha assegurat en un apunt a Twitter que el policia “ha vingut just quan passaven els reis i m’ha entretingut fins que han marxat, amb el propòsit que no veiessin la bandera”.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut