Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Un militant de Vox queda retratat en directe per intentar empatitzar sense èxit amb el sector obrer

|

- Publicitat -

“Si als obrers els expliques el programa que ni tan sols t’has llegit, no te’l compra ningú”. Així sentenciava el militant de CJC (Col·lectiu de Joves Comunistes) la seva resposta als arguments d’un militant de Vox de Cornellà que defensava les propostes de l’extrema dreta de “polítiques socials patriòtiques” pels obrers.

En una tertúlia del programa “Opina Youth” de Tevecat, el comunista Alejandro Ramos ha noquejat en directe l’ultra Iván Cánovas: “Polítiques socials patriòtiques? Pels obrers?”, ha etzibat, posant d’exemple les propostes del programa de Vox que volen reduir l’impost de societats o facilitar la creació d’empreses. Ramos ha evidenciat que el que realment importa al sector obrer és “que el teu partit els exploti”, i ha defensat els “col·legues” de Vox (referint-se al PP, Ciudadanos o a altres membres del partit d’Abascal) per, almenys, “anar de cara” i no posar-se la “màscara obrerista”.

Publicitat

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut