Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

[Vídeo] Un militant de Vox queda retratat en directe per intentar empatitzar sense èxit amb el sector obrer

El representant de l’extrema dreta defensa unes “polítiques socials patriòtiques” pels obrers que el militant de Juventut Comunista fa xixines

Àlex Huguet
Àlex Huguet 30/04/2021

“Si als obrers els expliques el programa que ni tan sols t’has llegit, no te’l compra ningú”. Així sentenciava el militant de CJC (Col·lectiu de Joves Comunistes) la seva resposta als arguments d’un militant de Vox de Cornellà que defensava les propostes de l’extrema dreta de “polítiques socials patriòtiques” pels obrers.

En una tertúlia del programa “Opina Youth” de Tevecat, el comunista Alejandro Ramos ha noquejat en directe l’ultra Iván Cánovas: “Polítiques socials patriòtiques? Pels obrers?”, ha etzibat, posant d’exemple les propostes del programa de Vox que volen reduir l’impost de societats o facilitar la creació d’empreses. Ramos ha evidenciat que el que realment importa al sector obrer és “que el teu partit els exploti”, i ha defensat els “col·legues” de Vox (referint-se al PP, Ciudadanos o a altres membres del partit d’Abascal) per, almenys, “anar de cara” i no posar-se la “màscara obrerista”.