Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

[Vídeo] Un grup de Mossos aprofiten la seva superioritat contra un detingut: “Ara estàs cagat, eh?”

El sector de Mossos a favor de la República Catalana ha denunciat l’espectacle lamentable de la BRIMO: “Després s’estranyen quan els bategem com a BriVOX”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 18/02/2021

La violència policial ha tornat a estar molt present durant les protestes a favor de l’alliberament de Pablo Hasel que estan fent la volta al món per denunciar l’estat repressor espanyol. Ha estat en un carreró de Lleida on un grup de la BRIMO ha tornat a aprofitar-se de la seva superioritat en força i número. El vídeo mostra com una bona colla d’agents agafen dos manifestants per detenir-los, i mentre ho fan es pot sentir com diuen, en castellà, “ara estàs cagat eh? Tío mierda. Ara estàs cagat”. Un espectacle lamentable que ha corregut a les xarxes socials.

En aquest sentit, el compte de Mossos per la República Catalana a Twitter ha denunciat la vergonya dels fets: “Sempre en la mateixa llengua, després s’estranyaven quan els vam batejar com a BriVox“, han etzibat en una piulada. També han demanat responsabilitats als superiors que han permès l’entrada a aquest tipus de personatges al cos de policia catalana.