Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] TVE ja ni dissimula i manipula l’àudio perquè soni “Viva España” durant les imatges dels presos polítics

|

- Publicitat -

TVE ho ha tornat a fer, amb la cara completament destapada: Durant el Telediari del migdia, els encarregats del so han aprofitat els instants anteriors a l’inici de la notícia que parlava sobre la sortida dels presos polítics de la presó per fer sonar ben fort uns crits de “Que viva España“. De fet, ha estat un boicot que ni tan sols la presentadora Ana Blanco s’esperava, ja que ha fet cara de sorpresa just abans de començar a narrar la notícia com a tal.

El moment l’ha compartit Sergi Maraña a Twitter, i ha estat comentat per altres periodistes com Pilar Rahola: “No poden ser més ridículs i patètics!”. El boicot ultraespanyolista ha resultat en un moment molt tens per la presentadora, que a l’acabar el noticiari ho ha volgut arreglar al·legant que havia estat un problema tècnic, i que les imatges “no es corresponien amb el so”, una explicació que no enganya a ningú. La intencionalitat d’aquest moviment d’ultradreta es pot comprovar intentant recuperar el moment a la web de RTVE, però òbviament ha estat eliminat.

Publicitat

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut