Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Turull i Forn carreguen durament contra el Gobierno i la revocació del tercer grau: “Ja n’hi ha prou d’enganyar la gent”

|

- Publicitat -

Tots els presos polítics han criticat la revocació del seu tercer grau que els concedia la semillibertat, firmant un nou escàndol que suposa un dia negre per l’independentisme després que l’Eurocambra també hagi decidit anul·lar la immunitat de Puigdemont, Comín i Ponsatí. Pel que fa als presos, Joaquim Forn i Jordi Turull han atès diversos mitjans durant aquest dimarts, entre ells el programa Planta Baixa de TV3.

Joaquim Forn s’ha centrat a carregar directament contra el PSOE i el Gobierno de Sánchez, suposadament “més progressista”, dient que “els indults i la reforma del codi penal han estat una presa de pèl per fer campanya”. “Ja n’hi ha prou d’enganyar a la gent”, ha reblat.

Publicitat

D’altra banda, el conseller Turull ha recordat la manera de fer de la fiscalia de Sánchez i del Supremo: “Es mouen en termes d’escarment i de venjança” ha afirmat, constatant que “els molesta el que ens fa diferents dels altres presos: el nostre ideari polític”. Finalment, Turull també ha reiterat que la seva condició de presos polítics queda més clara que mai amb cada resolució dictada pel poder judicial espanyol.

Et pot interessar  Jordi Turull ja té l'alta mèdica i es reincorporarà progressivament a les seves tasques
Publicitat

Opinió

Minut a Minut