Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

VÍDEO | Turull carrega contra ERC: “Diuen que representen el 80% de la gent, quan el que tenen és el 80% del país emprenyat”

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha criticat ERC per la gestió al capdavant de la Generalitat i la seva “manca d’escolta” a la població, entitats i agents socials. “Diuen que representen el 80% de la gent, quan el que tenen és el 80% del país emprenyat perquè no donen resposta a les problemàtiques”, ha etzibat Turull en la Jornada Municipalista de Junts a les comarques centrals.

“Només s’escolten a ells i llavors passa el que passa, juntament amb la seva maldestra gestió i sectarisme“, ha continuat el secretari general de Junts, que ha posat d’exemples el decret de sequera o el pla de turisme. En paral·lel, Turull ha retret al president Pere Aragonès la seva “actitud” a la comissió sobre Pegasus en contraposició amb el “coratge” de Puigdemont.

Publicitat

De fet, Turull ha recordat que avui fa 5 anys que l’estat espanyol celebrava que el president exiliat havia estat detingut a Alemanya. “Però com sempre l’Estat es va equivocar”, ha afegit, tot remarcant que no sabien a “qui i a què s’afrontaven”. En aquesta línia ha reivindicat que, malgrat les “clavegueres de l’estat, la policia patriòtica, els espionatges i una cúpula judicial desbocada”, el president Puigdemont “amb la seva actitud, persistència, resiliència i determinació segueix estant on ha d’estar”.

Es van equivocar perquè el president amb la seva “actitud, persistència, resiliència i determinació segueix estant on ha d’estar”, ha constatat.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut