Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Toni Cantó fa el ridícul en prime time: “Jo soc moralment superior a un tio de Bildu”

|

- Publicitat -

Toni Cantó ha participat al programa de La Sexta “Encuentros Inesperados”, dirigit per Mamen Mendizábal, que ha reunit el director de l’Oficina de l’Espanyol amb James Rhodes, Mariló Montero i Josep Pedrerol per parlar de l’odi a les xarxes socials.

L’antic membre de Cs i d’UPyD ha protagonitzat una nova polèmica per les diverses rucades que ha pronunciat. Cantó ha assegurat que “canviar de partit penalitza” i ha lamentat que l’etiqueta de “venut” és “l’acusació més clàssica”.  Tanmateix, treu pit i defensa que no “ha canviat de idees” ja que tots els partits per on ha passat eren de “centre”: “Fins i tot, reivindicaria la possibilitat de canviar ideològicament”.

Publicitat

A partir d’aquí perd el nord i esclata contra les esquerres. “A mi el que em sembla acollonant és que hi hagi gent que continuï sent comunista, amb tot el que ha significat el comunisme”, ha afirmat. Tot seguit, ha comparat la ideologia amb el nazisme: “Com pot haver-hi gent també que es digui nazi, que m’al·lucinaria, però és molt més difícil de trobar”.

D’aquí, passa a criminalitzar EH Bildu. “Crec que en certes coses hi ha classes, i que hi ha persones que som moralment superior a altres. Jo soc moralment superior a un tio de Bildu”, ha assegurat, sense pensar-ho dos cops.

Et pot interessar  Front comú del sobiranisme d'esquerres a les europees: MÉS se suma a ERC, EH Bildu i el BNG
Publicitat

Opinió

Minut a Minut