Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Terrible relliscada de Sánchez-Camacho: “Ausiàs March era gallec”

|

- Publicitat -

L’actual senadora del PP, Alicia Sánchez-Camacho, després d’enfonsar el Partit Popular de Catalunya en la seva etapa com a presidenta en el partit, torna a protagonitzar una terrible relliscada quan, en una dialèctica exaltada i d’atac a l’independentisme comet un error garrafal.

Sánchez-Camacho ha mencionat que “les llengües no són patrimoni dels nacionalistes” i ha citat a diferents autors com Ausiàs March, Ramon Llull, Àngel Guimerà, Joan Maragall o Jacint Verdaguer per dignificar el seu discurs. Dissortadament, la dirigent del Partit Popular, mentre intentava afirmar que aquests autors “són de tots els espanyols que escrivim, treballem i vivim en català” s’ha equivocat en la procedència del valencià Ausiàs March, que afirma que és gallec, i del mallorquí Ramon Llull, que afirma que és menorquí.

Publicitat

Així, la senadora ha quedat en evidència, ja que si Sánchez-Camacho comet aquestes errades amb els autors que són un referent per a ella, es fa difícil imaginar com deu parlar d’altres figures literàries. L’escriptor Quim Monzó no s’ha pogut estar de comentar l’errada de Sánchez-Camacho, que contradeia el seu exaltat, però errat discurs.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut