Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

[Vídeo] Telecinco rectifica estrenyent les dents unes informacions falses sobre Bildu

L’any 2020 la cadena de televisió va afirmar que Bildu tenia sobre les espatlles “la mort d’espanyols” i ara ho han hagut de corregir en directe

Àlex Huguet 09/03/2022

Més d’una persona de Mediaset haurà hagut de mossegar-se el puny després del que ha aconseguit el partit de Jon Iñarritu i Oskar Matute, EH Bildu. Aquest dimarts, la col·laboradora d’Ana Rosa Quintana i presentadora de l’espai “Ya es mediodia” a Telecinco, Ana Terradillos, ha hagut d’expressar en directe que Bildu “no té sobre les seves espatlles cap mort d’espanyols”. En una intervenció, Terradillos ha explicat que el director de la federació de partits que conformen Bildu va enviar, el maig del 2020, una carta apel·lant al dret de rectificació per una mala informació donada per la popular cadena de televisió espanyola.

Mentre expressa aquestes paraules, es pot notar el malestar de la periodista, que finalitza el comunicat dient “en fi, aquí queda la rectificació”. Per la seva banda, Bildu ha celebrat el fet: “No tot s’hi val en política i no tot s’hi val contra EH Bildu”.