Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Tele5 intenta manipular una entrevista amb imatges fora de context per a desprestigiar un membre de l’ANC

Asseguren a l'entrevistat que són imatges que demostren l'escalada de tensió dels últims mesos però no les pot veure per estar des del carrer en directe

|

- Publicitat -

La constant i evident manipilació de la caverna sobre tot allò que passa a Catalunya no té aturador. Si avui us explicàvem la maliciosa i terrorífica editorial de El País, que preara el terreny de cara a culpar i responsabilitzar els republicans si hi ha víctimes mortals a Catalunya, només unes hores després hem tingut un altre exemple de tergiversació de la realitat en un mitjà de la caverna.

En aquest cas ha estat Tele5, que entrevistava Adrià Alsina, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i que no es deixa entabanar, demostrant enteresa i contundència, en aquest tipus d’inervencions on un hi té molt més a perdre que a guanyar.

Publicitat

El fet és que l’entrevista es feia en una connexió en directe, fet que fa que l’entrevistat només tingui una referència sonora del que passa en directe. Llavors és quan el programa de Tele5 ha inserit unes imatges amb tensió i violència i la presentadora ha assegurat que demostraven que durant els últims mesos hi ha hagut una escalada de tensió a Catalunya.

Justament, aquesta manipulació és la que Alsina denunciava per les Espanyes: els tentacles de l’Estat “estan muntant una bombolla mediàtica de violència ‘fake’ (falsa) per justificar una nova intervenció de Catalunya”. Ell no sabia, però, que en aquell moment tot just s’estava produïnt fil per randa el que estava explicant. Coneixedor de les males arts de la premsa espanyola unionista, Alsina no ha entrat a valorar les imatges perquè “no les puc veure i no sé a què fan referència”. Tot i això, després ha penjat el vídeo per a denunciar els fets:

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell manté l'acte amb Aliança Catalana malgrat la prohibició del Secretariat Nacional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut