Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO | Tània Verge i Carles Campuzano tanquen la llista de Maragall a Barcelona

La consellera Tània Verge serà la candidata número 40, mentre que el conseller Campuzano serà el número 41

|

- Publicitat -

L’alcaldable d’ERC per a Barcelona, Ernest Maragall, ha confirmat aquest dimecres, 12 d’abril, els noms que tanquen la llista de cara les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Així, tancaran la llista l’actual consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i el titular de Drets Socials, Carles Campuzano, segons ha informat el partit en un comunicat i en un vídeo de presentació. La consellera Tània Verge serà la candidata número 40, mentre que el conseller Campuzano serà el número 41.

“Orgullós que Carles Campuzano i Tània Verge m’acompanyin a la llista”, ha expressat Maragall a través de Twitter, on ha compartit el vídeo amb els dos candidats que tanquen la llista. “Dues persones de gran qualitat i excel·lència que ajudaran a posar Barcelona al lloc que es mereix, tal com ho fan pel país des del Govern”, ha continuat, tot afegint que tots dos junts, “ciutat” i “país”, tindran una “potència immensa”. 

Publicitat

“El que expressem avui és aquesta potència immensa que tindrem si som capaços d’unir el projecte i l’ambició de Barcelona amb la capacitat del Govern de la Generalitat”, ha declarat l’alcaldable republicà. Verge ha assegurat que Maragall té la visió d’un projecte de ciutat “més inclusiva, amb més justícia social, més sostenible i evidentment també més feminista”. Campuzano, per la seva banda, ha apuntat que Barcelona ha de ser clau per “reforçar el canvi de cicle polític que el país necessita” iniciat amb la presidència de Pere Aragonès. El titular de Drets Socials ha afegit que la ciutat comtal té “enormes reptes socials” que només es podran resoldre “amb aliances entre les administracions i amb la societat civil organitzada”.

Et pot interessar  Els comuns acusen el Govern de "mentir" sobre el Hard Rock i exigeixen a Aragonès que doni explicacions al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut