Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Sonora escridassada a Pablo Casado al barri de la Salut de Badalona

|

- Publicitat -

Pablo Casado i els seus súbdits del PP a Catalunya han rebut una sonora escridassada als carrers de Badalona, al barri de la Salut. Desenes de veïns han esbroncat el líder del PP, juntament amb l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i el líder del PP català, Alejandro Fernández, amb crits de “Aquí está la mafia del PP”, “torneu el que heu robat” o “veneu misèries”. Això sí, com no podia ser d’una altra manera, els populars han estat envoltats de mossos d’esquadra.

Casado avui ha comparat l’ocupació il·legal d’habitatges amb la presidència de Quim Torra, just el dia que el president de la Generalitat té la vista pel procés d’inhabilitació davant el Tribunal Suprem. Durant una visita al barri de la Salut de Badalona, on ha visitat famílies afectades per l’ocupació d’habitatges, Casado ha assegurat que el PP és “la força tranquil·la i necessària perquè no es vulneri la llei, ni amb l’ocupació d’habitatges, ni amb l’ocupació d’institucions”. Casado també ha apostat perquè “passi el que passi” al Suprem hi hagi “seny” al Govern, que ha qualificat de “bunyol” institucional.

Publicitat

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut