Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Rufián confronta Rajoy: “M’està negant evidències palmàries. No és a El Hormiguero”

|

- Publicitat -

L’expresident del Gobierno, Mariano Rajoy, ha negat aquest dilluns cap vincle amb la trama ‘Kitchen‘ i la ‘caixa B’ del PP. De fet, ha tingut la barra de negar vincles amb Villarejo: “No el conec i mai he parlat amb ell”.

El diputat d’ERC, Gabriel Rufián, ha recordat el cas Gürtel pel qual el PP va ser condemnat per finançament il·legal. Rajoy li ha respost dient que li lliurarà el seu llibre a la sortida de la comissió. L’expresident popular se’n fot de la comissió i Rufián li etziba que no estan al programa El Hormiguero, com pot veure’s al vídeo publicat per Público TV.

Publicitat

Davant la constant negativa de l’antic cap espanyol, el republicà li arriba a demanar si ha estat president del Gobierno o si també ho negarà. Rajoy continua amb l’espectacle: “Aquesta és una pregunta molt intel·ligent, no ho sé. Vostè què opina, senyor Rufián?”.

L’ambient es va crispant i Rajoy l’avisa que no pot titllar-lo de mentider i de corrupte. El diputat no s’ho pensa dos cops i el confronta: “M’està negant evidències judicials palmàries. No és a El Hormiguero ni en un monòleg”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut