Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Repassada del conseller Elena a Vox: “No és fàcil dir dues mentides en 25 paraules, i vostès ho han aconseguit”

|

- Publicitat -

Monumental resposta del nou conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, al grup de Vox durant la primera sessió de control al Parlament de Catalunya. “No és fàcil dir dues mentides en 25 paraules, però estava segur que vostès ho aconseguirien”, li ha etzibat el conseller a Ignacio Garriga després que aquest hagi carregat directament sobre la CUP i la influència que aquest grup hagi pogut tenir en el nou model de seguretat i en la conselleria.

En una breu intervenció, Elena ha tornat a fer quedar l’extrema dreta en evidència enmig del Parlament: “La CUP no ha imposat cap model de seguretat”, ha començat, i de passada ha agraït als anticapitalistes que hagin participat “d’un procés de reflexió compartida amb relació a la governabilitat d’aquest país”. Però la bufetada més grossa ha estat quan Elena ha comparat la CUP amb Vox: “La CUP no és una organització que promogui la violència. No em veig amb cor, sincerament, de dir el mateix de vostès”, ha reblat.

Publicitat


 

 

Et pot interessar  La CUP planteja ampliar el parc públic d'habitatge amb més de 400.000 pisos buits i de "megatenidors"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut