Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

[Vídeo] Repassada del conseller Elena a Vox: “No és fàcil dir dues mentides en 25 paraules, i vostès ho han aconseguit”

El conseller d’Interior desmonta les teories esbojarrades de Garriga sobre la influència de la CUP al model de seguretat

Àlex Huguet 02/06/2021
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, durant el seu primer ple al Parlament, el 2 de juny de 2021 (Horitzontal)

Monumental resposta del nou conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, al grup de Vox durant la primera sessió de control al Parlament de Catalunya. “No és fàcil dir dues mentides en 25 paraules, però estava segur que vostès ho aconseguirien”, li ha etzibat el conseller a Ignacio Garriga després que aquest hagi carregat directament sobre la CUP i la influència que aquest grup hagi pogut tenir en el nou model de seguretat i en la conselleria.

En una breu intervenció, Elena ha tornat a fer quedar l’extrema dreta en evidència enmig del Parlament: “La CUP no ha imposat cap model de seguretat”, ha començat, i de passada ha agraït als anticapitalistes que hagin participat “d’un procés de reflexió compartida amb relació a la governabilitat d’aquest país”. Però la bufetada més grossa ha estat quan Elena ha comparat la CUP amb Vox: “La CUP no és una organització que promogui la violència. No em veig amb cor, sincerament, de dir el mateix de vostès”, ha reblat.