Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

[Vídeo] Repassada de Turull a la fiscalia de Sánchez: “Ens volen rendits, però estem dempeus i actius”

El pres polític no abandona la lluita per la llibertat malgrat la repressió constant de l’estat espanyol

Àlex Huguet 29/01/2021
Pla mitjà de l'exconseller de la Presidència Jordi Turull parlant des del balcó de l'ajuntament de Parets del Vallès en l'acte de rebuda amb motiu del tercer grau penitenciari, el 17 de juliol del 2020.

El pres polític i conseller legítim Jordi Turull s’ha mostrat més convençut que mai de seguir amb la lluita cap a la llibertat després que els presos polítics hagin sortit de les seves respectives presons amb el tercer grau. En una breu atenció als mitjans que ha fet aquest mateix divendres, el conseller empresonat ha carregat contra la fiscalia repressora de Sánchez: “Ja sabem com actua i l’hem vist a mítings de Vox i actes de Ciutadans”. “Què en podem esperar?”, ha etzibat irònicament des de dins el cotxe mentre marxava de Lledoners.

“La fiscalia ens voldria ajupits i rendits, i estem dempeus i actius!”, ha insistit Turull, que assegura que seguiran actius “tots els dies que estiguem en llibertat i des de dins de la presó”, en un nou missatge en positiu cap als que lluiten en favor de la independència de Catalunya i la llibertat.