Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

[Vídeo] Rahola esclata contra la hipocresia de Sánchez i l’acte del Liceu: “Faci’l al Teatro Real!”

La periodista fa una repassada de totes les barbaritats que ha avalat el president del Gobierno durant els últims anys

Àlex Huguet
Àlex Huguet 20/06/2021

La periodista Pilar Rahola ha tornat a fer una repassada del cinisme i la hipocresia del Gobierno, i en concret del president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, i el seu “heroisme” per ser el líder del govern que concedirà una farsa d’indults als presos polítics catalans.

Rahola retreu a Sánchez que doni uns indults “acotadets i controladets” encara que el president del Gobierno hagi avalat coses com el 155 i “la inutilització de les institucions catalanes”, així com “el discurs del rei el 3-O, les sentències, la repressió i les barbaritats de la fiscalia”, recordant que hi ha hagut més de 3.000 persones en causes judicials. A més, recorda que el socialista governa amb la “barbaritat de tenir activistes a la presó”, unes causes que “cauran com un castell quan vagin als tribunals europeus”.

Després d’aquesta repassada, Rahola encara se’n fa creus que Sánchez vulgui anar al Liceu a fer “un gran acte de propaganda” relacionat amb els indults. “Faci’l al Teatro Real si vol fer pedagogia i concòrdia!”, ha etzibat la periodista en una intervenció al programa “FAQS” de TV3 aquest dissabte.