Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

[Vídeo] Rahola esclata contra el pacte entre ERC i el Gobierno amb la llei audiovisual: “És dels pitjors de la història!”

|

- Publicitat -

La periodista Pilar Rahola ha dit la seva sobre el pacte entre ERC i el Gobierno per tal d’aprovar els pressupostos estatals. En una intervenció al programa Preguntes Freqüents, Rahola assegura que no es veu “capaç de defensar aquesta misèria que sembla que aconseguirem”, i ho titlla de “presa de pèl”, apuntant a ERC i la seva voluntat “d’acceptar els pressupostos tant sí com no”, i definint el pacte com “dels pitjors de la història”.

Partint de la base que “els catalans acostumem a negociar malament”, Rahola argumenta que ERC hauria d’haver aprofitat millor la seva posició per tal de reclamar més pel català, ja que “estem en un moment delicat per l’idioma, en el qual tenim una embranzida judicial que se’ns vol carregar la immersió lingüística”, i remarca que des del pacte de la transició ja va ser una estafa perquè “legalment no és necessari”. “A partir d’aquí, que el gran pacte d’un partit independentista sigui que potser aconseguirem que amb una miqueta de sort hi hagi una mica de català a Netflix… Aneu-vos-en a Can pistraus!”, ha bramat Rahola.

Publicitat

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut