Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Rahola avisa ERC amb els PGE: “Si no hi ha un seguiment, això tornarà a ser una presa de pèl”

|

- Publicitat -

Pilar Rahola ha tornat a donar un cop de puny sobre la taula pel que fa al tracte que té l’estat espanyol amb Catalunya pel que fa a l’aprovació dels pressupostos generals. En una intervenció al programa Preguntes Freqüents, la periodista adverteix que “no sabem si serà veritat o no” que acabin complint el “llistonet” que han acabat apujant de cara a la partida pressupostària amb Catalunya, que segueix allunyant-se del PIB.

Després de demostrar, un cop més, l’incompliment que l’estat té constantment amb Catalunya i comparar-ho amb el favoritisme de Madrid, Rahola critica que la mínima pujada del percentatge pressupostat fa que “s’armi el pollastre perquè els catalans s’ho enduen tot”, i evidencia que això és una “fal·làcia permanent”. Amb tot, Rahola avisa ERC, negociadors clau per aprovar els pressupostos de Sánchez, que “si no hi ha un seguiment de la comissió de seguiment d’infraestructures, que no s’ha reunit mai, això serà una presa de pèl com tantes vegades l’hem tingut”.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut