Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

VÍDEO | Puigdemont crida a mobilitzar-se l’1-O per reclamar “la fi de la repressió i l’amnistia total”

El president a l'exili comparteix un missatge per encoratjar l'independentisme a acudir a l'acte 'Operació Judes: judici al poble català', que se celebrarà l'1 d'octubre

|

- Publicitat -

El president a l’exili Carles Puigdemont ha compartit un vídeo a la xarxa social X (abans Twitter) per animar la ciutadania a sortir al carrer aquest Primer d’Octubre. L’eurodiputat de Junts ha recordat que es compleixen quatre anys de l’Operació Judes, en què la policia espanyola va irrompre a casa de diversos membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) per detenir-los. Actualment, continuen a l’espera d’un judici i acusats de terrorisme.

“El seu delicte no és cap altre que ser independentistes”, ha afirmat Puigdemont, advertint que la “repressió ens afecta a tots els independentistes, perquè som una dissidència dins l’estat”. En el missatge, el president constata que aquest “és un judici més contra el poble català pel fet d’organitzar-se i plantar cara a la repressió de l’estat espanyol”.

Publicitat

Per tot plegat, Puigdemont ha fet una crida a participar en l’acte ‘Operació Judes: judici al poble català’, que se celebrarà l’1 d’octubre a La Model, on assegura que “hi ha molt per explicar”. “L’única resposta que esperem de l’estat espanyol és la fi de la repressió i l’amnistia total, per tant, mobilitzem-nos i preparem-nos”, ha sentenciat.

Et pot interessar  Puigdemont avisa qui va "qüestionar" l'exili que l'opinió de l'advocat general del TJUE mostra que calia "perseverar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut