Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

VÍDEO | Puigdemont al president de Castella i la Manxa després de dir que havia d’entrar a presó: “Treballen des de la política per fer de jutges”

|

- Publicitat -

El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, es va pronunciar després que l’advocat general del TJUE hagi considerat que la Justícia belga no pot rebutjar el lliurament dels encausats per l’1-O reclamats pel magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, entre ells l’expresident català Carles Puigdemont. Tot plegat, en un acte on institucional per a commemorar les víctimes de la Covid-19.

El president a l’exili, Carles Puigdemont no ha tardat a donar resposta i ha manifestat que molts polítics espanyols “es moren de ganes” de veure’l entrar a presó i que sigui condemnat. De fet, afegeix: “fa anys que treuen salivera i treballen, des de la política, per fer de jutges”.

Publicitat

En la piulada també denuncia, com ha fet sempre, que la separació de poders a Espanya tractant-se de Catalunya “no existeix” i conclou: “És sistemàtic i generalitzat que líders polítics em vulnerin drets fonamentals”, tot i això, amb un to d’ironia diu: “Ho afegirem a la llista”.

Et pot interessar  Unes 300 persones donen suport a Girona a l'activista Josep Campmajó: "Tots som terroristes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut