Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Pilar Rahola: “Pedro Sánchez no s’ha mogut ni un mil·límetre de la repressió”

|

- Publicitat -

La periodista Pilar Rahola ha tornat a posar sobre la taula l’enganyifa del Gobierno d’Espanya, concretament el de Pedro Sánchez, davant uns indults als presos polítics que no priven el sistema de seguir amb la repressió.

En una intervenció al FAQS de TV3, Rahola diu que després de cada cop que Catalunya ha intentat negociar amb Espanya, acumulant “fatiga”, “hem fet un procés al qual ha acabat caient tota la marabunta. I tot i això, comprem paciència a la botiga cada dia”, ha reblat. Amb tot, Rahola opina que “podem tornar a seure, però anem a la taula de diàleg amb la mínima dignitat de tenir clar que ens estan prenent el pèl per totes bandes”, posant d’exemple que “Pedro Sánchez no s’ha mogut ni un mil·límetre de la pantalla de la repressió”, i així ho demostra la persecució del Tribunal de Cuentas: “Mentre el senyor Sánchez ens va donant concòrdia, se’n van als jutjats a fotre’ns encara més”.

Publicitat

D’altra banda, Rahola també retreu al president espanyol que “menteix” quan diu que no es pot debatre sobre un referèndum, i assegura que hi ha “cinc maneres legals de fer una consulta a Catalunya”.

Et pot interessar  Bolaños nega que es parli de referèndum amb ERC: "Estem en campanya, escoltarem moltes coses, algunes que no són certes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut