Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

[Vídeo] Pilar Rahola defensa que Borràs no ha de dimitir: “Només faltaria”

|

- Publicitat -

La periodista Pilar Rahola ho té clar: “Laura Borràs no ha de dimitir”. En una intervenció al programa FAQS, Rahola ha argumentat que mentre no es demostri la seva culpabilitat, i tenint en compte els precedents judicials contra l’independentisme (plens de repressió i persecució), no pot ser que ara “ens carreguem la presidenta del Parlament per si de cas”.

La periodista ha aprofitat la seva intervenció per carregar durament contra Albiach, que continua pressionant Aragonès per fer fora Borràs del Parlament, recordant-li que l’Ajuntament de Barcelona, governat pel seu partit, “ha disparat fins a 11.000% les contractacions a dit en aquest Ajuntament”. “Igual seria millor posar-se un puntet a la boca”, ha etzibat.

Publicitat

D’altra banda, Rahola també s’ha mostrat molt decebuda amb les declaracions recents de Forcadell que també instaven Borràs a dimitir: “No entenc com fa una passa endavant tan lletja”.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut