Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

[Vídeo] Pilar Rahola defensa que Borràs no ha de dimitir: “Només faltaria”

|

- Publicitat -

La periodista Pilar Rahola ho té clar: “Laura Borràs no ha de dimitir”. En una intervenció al programa FAQS, Rahola ha argumentat que mentre no es demostri la seva culpabilitat, i tenint en compte els precedents judicials contra l’independentisme (plens de repressió i persecució), no pot ser que ara “ens carreguem la presidenta del Parlament per si de cas”.

La periodista ha aprofitat la seva intervenció per carregar durament contra Albiach, que continua pressionant Aragonès per fer fora Borràs del Parlament, recordant-li que l’Ajuntament de Barcelona, governat pel seu partit, “ha disparat fins a 11.000% les contractacions a dit en aquest Ajuntament”. “Igual seria millor posar-se un puntet a la boca”, ha etzibat.

Publicitat

D’altra banda, Rahola també s’ha mostrat molt decebuda amb les declaracions recents de Forcadell que també instaven Borràs a dimitir: “No entenc com fa una passa endavant tan lletja”.

Et pot interessar  Borràs apunta que el 'no' de Junts a l'amnistia permetrà "afinar i millorar": "No és prou robusta pel context que tenim"
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut