Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Pesarrodona i Fredi Bentanachs assisteixen al tall de la Meridiana: “Va ser el poble qui va anar a buscar les urnes!”

|

- Publicitat -

Dues personalitats de l’independentisme del carrer han visitat aquest dilluns el moviment Meridiana Resisteix, que segueix tallant la Meridiana per protestar contra l’estat repressor i l’alliberament dels presos polítics des de fa mesos. Han estat l’exmilitant d’ERC Jordi Pesarrodona, represaliat per haver-se posat un nas de pallasso al costat d’un Guàrdia Civil, i l’activista Fredi Bentanachs, un dels fundadors de Terra Lliure que en les últimes eleccions va donar suport a la candidatura de Laura Borràs.

En una intervenció dels activistes, Bentanachs ha recordat que el referèndum de l’1-O “va ser legal” i defensa el gran paper que va tenir el poble català, que va pagar de la seva butxaca les urnes: “No preguntàvem l’afiliació política del que teníem el costat, senzillament portàvem urnes, paperetes i defensàvem les escoles mentre votàvem”.

Publicitat

Per la seva banda, Jordi Pesarrodona ha recordat els represaliats de l’independentisme, entre ells l’exconseller Miquel Buch, del qual ha recordat que mentre va ser conseller “no va arribar ni una sola multa a Meridiana Resisteix”.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut