Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[VÍDEO] Pere Aragonès: “No pot ser que jo esperi que em diguin com afrontar una negociació tan important amb l’Estat”

|

- Publicitat -

“No pot ser que jo esperi que em diguin com afrontar una negociació tan important amb l’Estat. Amb Junts sempre hem topat amb el mateix escull: qui decideix l’estratègia independentista”. Amb aquestes paraules ha justificat Pere Aragonès el trencament de les converses amb Junts per formar Govern  i que ara només continuaran per intentar que els de Puigdemont els donin suport per a la investidura. Aragonès ho ha afirmat a ‘Els Matins de TV3’, entrevistat per Lídia Herèdia. El republicà ha insistit que “Junts vol que l’estratègia independentista es negociï dins del Consell per la República”, i que ERC no ho accepta.

Amb tot ha assegurat que no renuncia a tenir el suport dels 32 diputats de Junts per ser investit president de la Generalitat. Ha dit que el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, es va comprometre “en públic i en privat” a facilitar la investidura per no anar a eleccions. “Si posen nous condicionants, que ho expliquin”, ha afegit. Aragonès també ha dit que ha parlat amb Carles Puigdemont i que l’expresident li ha dit que la interlocució ha de ser amb Jordi Sànchez. Segons Aragonès, el problema no és el que vulgui fer Puigdemont sinó que Junts “intenta amb l’embolcall del Consell per la República imposar la seva estratègia per darrere”.

Publicitat

Et pot interessar  Turull desmenteix Asens i diu que Junts no es fa “gens responsable” de les "especulacions" sobre un acord per l’amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut