Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

VÍDEO | Pablo Iglesias utilitza la ironia per desmentir la candidatura conjunta amb ERC i Bildu

|

- Publicitat -

Durant els darrers mesos han sonat rumors els quals apuntaven que Pablo Iglesias estava maquinant una candidatura conjunta entre Podem, ERC i Bildu i ha utilitzat un to exageradament humorístic per desmentir-ho. El vídeo ha causat furor no només a les xarxes socials, sinó que també ho ha fet dins l’àmbit polític.

Així mateix, Iglesias n’ha fet molta befa, deixant així en evidència la barbaritat que s’havia convertit en un rumor i ha dit literalment: “He pactat ja amb Oriol Junqueras que el pròxim govern que fem jo sigui president del govern i ell el vicepresident primer, i Arnaldo Otegui vicepresident tercer”. Seguidament ha afegit: “Pablo Echenique serà nomenat ministre de Defensa i comprarem amb el pressupost de l’OTAN un helicòpter perquè es pugui desplaçar tranquil·lament”.

Publicitat

I per culminar ha afegit dos personatges molt sonats en l’esfera mediàtica: Gabriel Rufián i Yolanda Díaz i ha prosseguit amb el seu relat de ciència-ficció: “Rufián serà nomenat ambaixador al Vaticà i hi ha una part no pública de l’acord que he firmat amb Otegui i amb Junqueras que implicarà que Yolanda Díaz sigui contractada com a advocada laboralista”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut