Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

[Vídeo] Ovació dels veïns de Terrassa i Parets a Jordi Turull en el seu primer dia de feina

|

- Publicitat -

Desenes de veïns de Terrassa i Parets del Vallès han donat la benvinguda a Jordi Turull en el seu primer dia de feina al despatx d’advocats Badia de la capital vallesana. Turull ha arribat acompanyat per la seva dona quan passaven pocs minuts d’un quart de deu del matí. Els ciutadans s’han aplegat en un lateral de la plaça Vella amb pancartes, fotografies del conseller i estelades i l’han rebut amb aplaudiments, abraçades i crits de “llibertat”. També s’han desplaçat fins la ciutat alguns membres de JxCat com Eduard Pujol o Albert Batet. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir aplicar a Turull l’article 100.2 dijous passat. Podrà sortir de la presó 12 hores al dia de dilluns a divendres per anar a treballar.

Jordi Turull ha sortit puntualment de la presó de Lledoners a les vuit del matí acompanyat per la seva dona i la seva filla.

Publicitat

En arribar a la plaça Vella de Terrassa, el punt on es troba el bufet d’advocats on treballarà a partir d’ara, Turull s’ha mostrat visiblement emocionat amb la rebuda que desenes de ciutadans i amics li han dedicat.

Entre aquests hi havia nombrosos veïns de Parets del Vallès, el poble del pres polític. “El coneixem de tota la vida, érem veïns i estem aquí perquè volem expressar-li el nostre suport”, ha comentat el Pere, una d’aquestes persones.

La Junta de Tractament de Lledoners va decidir aplicar l’article 100.2 del reglament penitenciari a Turull dijous passat. Podrà sortir de la presó 12 hores al dia de dilluns a divendres per anar a la feina.

Dilluns també va sortir de Lledoners Josep Rull, que treballarà a MútuaTerrassa. Amb Turull, tots nou presos independentistes condemnats pel Suprem en el judici del procés ja s’han beneficiat de l’aplicació de l’article 100.2.

Et pot interessar  Turull afirma que el 12-M és "un plebiscit entre Puigdemont i Sánchez" perquè Illa és "el servidor que no vol molestar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut