Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Oriol Mitjà, clar i català contra la gestió de la pandèmia: “Tot és segur aquí, però a algun lloc s’infecten!”

|

- Publicitat -

Oriol Mitjà va tornar uns dies a Catalunya per visitar la seva família per les festes de Nadal. L’infectòleg va aprofitar que va tornar per, de passada, concedir una entrevista en clau d’humor del conegut programa de TV3 APM?, però durant la seva conversa amb el reporter Joel Díaz, Mitjà no va tenir miraments en picar l’ullet en forma de crítica a certes decisions i gestions que Catalunya està fent de la pandèmia.

En concret, va dir que el consell assessor del Govern de Catalunya són en gran majoria homes heterosexuals de més de 65 anys, directius, gerents i caps de servei. També va carregar contra les restriccions actuals, que encara no han plantejat tancar escoles o esglésies. “Tothom és segur aquí, ningú té la culpa de res, però a algun lloc s’infecten!”, ha exclamat humorísticament, que també va fer broma juntament amb Díaz sobre el fet de tancar el metro.

Publicitat

Sobre el conseller Argimon, Mitjà tampoc s’ha tallat un pèl: “Ha quedat com un personatge fosc, no s’ha atrevit a posar per davant l’evidència científica i així ens va, hi ha òmicron per tot arreu”.

Podeu recuperar les paraules d’Oriol Mitjà a l’episodi de l’APM? d’aquest dilluns a partir del minut 6.43.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut